Sortson loma-asunnot Espanjassa, Torreviejassa

Torrevieja

Torrevieja on kaupunki Valencian itsehallintoalueella Alicanten maakunnassa Kaakkois-Espanjassa noin 50 kilometriä Alicanten kaupungista etelään. Torrevieja kuuluu Costa Blancan lomarannikkoon, joka on hyvin suosittu alue muualta Euroopasta pysyvästi muuttaneiden keskuudessa. Monet eurooppalaiset turistit ja muualla asuvat espanjalaiset omistavat loma-asunnon Torreviejassa. Asuntoja on runsaasti tarjolla myös vuokrattavaksi. Entisestä kalastuskylästä Torrevieja on kasvanut kaikkiaan n. 106 000 asukkaan kaupungiksi. Torreviejassa asuu pysyvästi noin 1 300 suomalaista.

No existe falta de tiempo, existe falta de interés. Porque cuando la gente realmente quiere, la madrugada se vuelve día, el martes se vuelve sábado y un momento se vuelve oportunidad.

Loma-asunnot

Sortsolla on omistuksessaan kaksi loma-asuntoa Torreviejassa. Ensimmäinen asunto, ”Casa Vista”, on tarkoitettu ensisijaisesti Sortson asiakkaille ja työntekijöille sekä heidän vierailleen. Toinen asunto, ”Casa Urbana”, on yleisessä vuokrauksessa kaikille halukkaille.

Casa Vista sijaitsee Nueva Torreviejan alueella noin kilometrin päässä rannasta ja ydinkeskustasta. Asunto on remontoitu esteettömäksi.

Casa Urbana sijaitsee keskikaupungilla 400 metrin päässä ydinkeskustasta ja 750 metrin päästä merenrannasta.

Molempien asuntojen vuokraus päättyy 10.12.2019