Kotisairaanhoito ja kotihoito

Palvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset tarpeet huomioiden. Työntekijämme tekevät asiakkuuden alussa maksuttoman kartoituskäynnin. Kotisairaanhoito voi olla pitkäaikaista tai kertaluonteista, myös ympärivuorokautista.

Lastenhoitopalvelu

Tarjoamme tilapäistä lastenhoitoapua kotiin esim. lapsen sairastuttua. Lastenhoitaja on mahdollista tilata myös muihin lyhytaikaisiin tarpeisiin kaikkina vuorokauden aikoina. Tarvittaessa lastenhoitoon voi liittää myös kodinhoitotehtäviä.

Henkilökohtainen avustus

Tarjoamme henkilökohtaisen avustajan palveluita lyhytaikaiseen ja pidempiaikaiseen tarpeeseen. Vamman tai sairauden vuoksi on oikeus saada henkilökohtaista apua kunnan antamalla palvelusetelillä tai maksusitoumuksella palvelusuunnitelman mukaisesti. Aina on myös mahdollista ostaa palvelua itse.

Kotisiivous (kotityöpalvelu)

Kotitalouksille tarjoamme monipuolisia kodinhoitoon liittyviä palveluja, kuten kotisiivousta, ikkunoiden pesua, tiskausta, vaatehuoltoa, ruoanlaittoa, asiointia jne. Kodinhoitoapua voit tilata yksityisasiakkaana tai kunnan maksamana palveluna tietyin edellytyksin.

Hinnasto

Tutustu Huittisten alueella tarjottavien palvelujen hintaan.