Kotisairaanhoito

Sortso tarjoaa asiakkailleen yksityistä kotisairaanhoitoa pääkaupunkiseudulla muun muassa Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä lisäksi Forssan ja Huittisten seuduilla. Palvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset tarpeet huomioiden. Työntekijämme tekevät asiakkuuden alussa maksuttoman kartoituskäynnin. Kotisairaanhoito voi olla pitkäaikaista tai kertaluonteista tarjoten kotihoitopalvelujen rinnalle kokonaisvaltaista hoitoa ja hoivaa. Hoitajamme auttavat sairaanhoidon tehtävissä kaikkina vuorokauden aikoina.

Koulutetut hoitajat

Hoitajamme ovat Suomessa koulutettuja lähi- tai sairaanhoitajia. He ovat saaneet lääkeluvat Sortson vastuulääkäriltä ja heidät on merkitty Valviran rekisteriin. Kaikilla hoitajillamme on kokemusta kotisairaanhoidosta.

Kotihoitoa tarjotaan myös sairaalasta kotiutumisen jälkeen, sairauden aikana tai esimerkiksi omaishoitajan sijaisena.

Kotisairaanhoito on arvonlisäverotonta palvelua, josta voi saada kotitalousvähennyksen. Kerromme mielellämme vähennyksestä lisää.

Kotisairaanhoidon tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • lääkehoidon toteutus, kuten lääkkeiden haku apteekista, annostelu ja antaminen
  • verenpaine- ja verensokerimittaukset sekä näytteiden otto
  • toimenpiteet, kuten haavanhoito, ompeleiden poisto ja katetrointi
  • omaishoitajien sijaistaminen
  • sairaalasta kotiutuvan hoito

Kotisairaanhoitoon voi liittää muitakin tehtäviä, kuten lastenhoitoa, siivousta, pyykkihuoltoa, ruuanlaittoa ja leipomista, toiveen mukaan. Kertaluontoisen työn minimiveloitus riippuu matkaan kuluvan ajan pituudesta, ollen kuitenkin aina vähintään yksi tunti.

Sortsolla on myös saatavana kotiin hierontaa. Hierojat ovat koulutettuja hierojia, jotka on hyväksytty Valviran rekisteriin.

Kotihoito ja kotisairaanhoito on saatavilla seuraavilla alueilla:
Pääkaupunkiseutu, Forssa, Huittinen
Pääkaupunkiseutu
030 670 5252

alk. 35,50 € / h
Avaa hinnasto

Forssa
050 3393 045

alk. 36,00 € / h
Avaa hinnasto

Huittinen
050 4988 946

alk. 36,00 € / h
Avaa hinnasto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle

Nimi *

Puhelinnumero *