Ravintola Aitola

Aitola on Sortson ravintola Huittisissa. Aitolassa on tarjolla lounasta ja aamupalaa sekä kattavat kahvilapalvelut. Lisäksi loihdimme A’la carte -annoksia lounasaikojen ulkopuolella. Meiltä saat myös catering- ja kokouspalvelut. Ravintola on avattu vuonna 2017.
www.aitola.net/

Jokilaakson kotipalvelu

Jokilaakson Kotipalvelu Ky on kokkolalainen vuodesta 2005 toiminut kotihoitoyritys joka tarjoaa kotisairaanhoitoa, kotihoitoa, lapsiperheiden kotipalvelua ja kodinhoidon palveluja koteihin ja kotiympäristöön, Kokkolan, Keskipohjanmaan ja Ylivieskan alueella. Jokilaakson kotipalvelu Ky on ollut vuoden 2015 alusta lähtien osa Sortso Osuuskuntaa, toimien samojen arvojen mukaisesti.

www.jokilaaksonkotipalvelu.fi/

Osuustoiminnan Kehittäjät – Coop Finland ry

Yhdistyksen tavoitteina on pienosuuskuntien etujen ajaminen ja osuustoiminnan kehittäjien aseman parantaminen.

www.coopfin.coop/

Suomalaisen työn liitto

Suomalaisen Työn Liiton tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sortso Osuuskunnalle Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden.

www.suomalainentyo.fi/

Vuokrausrantuu

Vuokrausrantuu vuokraa suomalaisomisteisia asuntoja sekä tarjoaa kuljetus-, huolto- ja remontointipalveluja Torreviejan alueella, Välimeren rannikolla.

http://www.vuokrausrantuu.com/

Costa Blancan suomiseura

Costa Blancan Suomi-Seuran tarkoitus on vaalia suomalaisten etuja Espanjassa ja verkottaa Costa Blancan alueella asuvia ihmisiä toisiinsa. Toimii suomalaisten kohtauspaikkana Torreviejassa.

www.costablancasuomiseura.es/