lastenhoito

Lapsiperheillä on usein tarve saada apua arjen sujumiseen. Sortson hoiva-alan työntekijät ja perehdytetyt lastenhoitajat tulevat kotiin hoitamaan lasta niin sairaustapauksissa kuin muissakin lastenhoidon tarpeissa.

Tilanteita joissa voimme auttaa:

  • lapsi sairastuu
  • vanhemmat tai vakituinen hoitaja sairastuvat
  • vanhemmilla on työkiireitä tai -matkoja
  • vanhemmat haluavat kahdenkeskistä aikaa

Lastenhoitoapua voi saada kotiin kaikkina vuorokauden aikoina.

Luotettavaa lastenhoitoa

Hoitajat ovat täysi-ikäisiä ja luotettavia. Kaikki lastenhoitajat ovat hyväksyttävästi esittäneet lasten kanssa työskenteleviltä vaadittavan rikostaustaotteen.

Sortso on vastuuvakuuttanut hoitajat ja heillä on vaitiolovelvollisuus asiakkaita koskevissa asioissa. Sortso järjestää työntekijöille perehdytyksen, koulutuksen ja työyhteisön jatkuvan tuen sekä puhelimitse hoitotyön aikana että henkilökohtaisilla tapaamisilla.

Lapsen huomioiminen

Lastenhoitajat keskittyvät lapsen hyvinvointiin. Hoitaja huolehtii lapsen turvallisuudesta, hoidosta, viihtyvyydestä ja ruokailusta lapsen omassa kodissa. Pienten lasten kanssa hoitajat voivat leikkiä, lukea satuja, askarrella tai vaikkapa leipoa. Ulkoilu on myös tärkeä osa lastenhoitotyötä. Isompia lapsia hoitaja voi auttaa koulutehtävien tekemisessä, saattaa heitä harrastuksiin tai valmistaa yhdessä välipalaa.

Tarvittaessa lastenhoitotyöhön voidaan liittää pieniä kotitöitä, joissa lapset voivat taitojensa mukaisesti olla mukana. Palvelujen ostosta voit tehdä kotitalousvähennyksen.

Palvelun ehdot

Minimiveloituksemme on kolme tuntia. Lastenhoitopalvelu vahvistetaan tilausvahvistuksella ja se on sitova tilausvahvistuksen jälkeen. Asiakasta ei veloiteta, jos tilaus peruutetaan vähintään 14 tuntia ennen sovittua palvelun alkamisajankohtaa.

Seutulippualueella ja muilla paikkakunnilla paikallisliikenteen kattavalla alueella asiakkaalta ei peritä matkakuluja. Näiden alueiden ulkopuolelle tilatusta työstä veloitetaan matkakulut ja matkaan käytetty aika tuntihinnan mukaisesti.

Lastenhoitopalvelu on saatavilla seuraavilla alueilla:
Pääkaupunkiseutu, Kokkola, Forssa, Huittinen
Pääkaupunkiseutu
030 670 5252

alk. 29,00 € / h
Avaa hinnasto

Kokkola
040 7522 928

alk. 29,00 € / h
Avaa hinnasto

Forssa
050 3393 045

alk. 34,00 € / h
Avaa hinnasto

Huittinen
050 4988 946

alk. 34,00 € / h
Avaa hinnasto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle

Nimi *

Puhelinnumero *